Skip to content

Werk Voorop

Oudenbosch – Vanaf 1 mei 2017 is de gemeente Halderberge de samenwerking aangegaan met Stichting De Kringloper. Door deze samenwerking is Werk Voorop blijven bestaan en kunnen minima vanuit de gemeente Halderberge nog steeds gebruik maken van het fietsenproject en de kledingbeurs. Daarnaast is Werk Voorop ook nu nog een ideale plek voor uitkeringsgerechtigden om werkervaring op te doen.

Werk Voorop werd in 2008 in het leven geroepen om inwoners van de gemeente Halderberge met een WWB-uitkering te begeleiden naar een passende en betaalde baan. Tot er een reguliere baan gevonden werd konden de uitkeringsgerechtigden arbeidsvaardigheden opdoen bij Werk Voorop.

In de loop der jaren zijn er aan Werk Voorop een fietsenreparatie werkplaats en een kledingbeurs gekoppeld. Minima van de gemeente Halderberge kunnen bij de fietsenafdeling, tegen een gereduceerde prijs, een goede fiets aanschaffen en kunnen elke maand 6 stuks kleding gratis komen uitzoeken bij de kledingbeurs.

Feestelijke heropening kledingbeurs

Na de overname in mei 2017 is Stichting De Kringloper de kledingbeurs gaan veranderen. En nu is het moment om de inmiddels gezellige “kledingwinkel” te gaan heropenen. De heropening vindt plaats op 29 augustus om 13:00 uur tijdens een reguliere kledingbeurs. De heropening zal worden gedaan door de gemeente Halderberge, Stichting De Kringloper en het Werkplein Hart van West-Brabant. Tijdens de feestelijke heropening zal er een fiets verloot worden, krijgen kinderen een kleurplaat mee, die ze bij een volgend bezoek kunnen inleveren tegen een leuke prijs en mag elke bezoeker 16 stuks kleding uitzoeken in plaats van 6 stuks.

Locatie: Werk Voorop, Pagnevaartweg 82 te Oudenbosch

 

Back To Top