Skip to content

Bergen op Zoom – Op maandag 21 oktober zijn Hair & Beauty Lounge, De Kringloper en Gijs Proost Fotografie samengekomen en hebben de handen ineen geslagen voor een select groepje kandidaten die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Deze kandidaten zitten door omstandigheden al enige tijd zonder werk. Hierdoor kan onzekerheid snel toeslaan bij het solliciteren.

Daarom hebben Hair & Beauty Lounge, De Kringloper en Gijs Proost Fotografie de krachten gebundeld en een ochtend georganiseerd waar deze mensen écht iets aan hebben. Samen in de Regio heeft contact opgenomen met Werkcentrum Brabantse Wal en zij hebben een aantal kandidaten geselecteerd.

De kandidaten werden op maandagochtend ontvangen bij De Kringloper in Bergen op Zoom. Hier kregen zij een training van Roel en Patrick over kleding, houding, gedrag, handdruk en vooral ook het besef dat de eerste 2 minuten bepalend zijn voor de rest van het (sollicitatie)gesprek. Vervolgens heeft het team van Hair & Beauty Lounge de kandidaten een metamorfose gegeven. Het haar werd geknipt, gekruld en opgestoken.

Tot slot heeft Gijs van Gijs Proost Fotografie de kandidaten na de metamorfose mooi op de foto gezet. De mooiste foto’s mochten de kandidaten uiteindelijk zelf uitkiezen en kunnen zij vervolgens gebruiken voor hun cv.

Al met al een bijzonder waardevolle ochtend, waarin veel ruimte was voor persoonlijke aandacht, er rekening is gehouden met persoonlijke wensen en waar men de kans had een volledige kledingset te kiezen afgestemd op uiterlijk stijl en persoonlijkheid. De kandidaten gingen voldaan en vol zelfvertrouwen naar huis.

 

Back To Top