Ga naar hoofdinhoud

Stichting De Kringloper

Stichting De Kringloper is een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog bruikbare goederen een tweede kans te geven en zo het milieu enigszins te ontzien. Om dit te verwezenlijken is De Kringloper afhankelijk van spullen die mensen brengen. Daarnaast heeft De Kringloper ook een gratis ophaalservice waarbij we de spullen bij u thuis ophalen…

Lees meer

KANS

KANS (Kringloper Arbeidsbegeleiding Nieuwe Stijl) is inmiddels 13 jaar operationeel als participatieafdeling van stichting De Kringloper. In deze 13 jaar is duidelijk geworden dat De Kringloper een ideale setting vormt om mensen op een motiverende wijze te activeren, te socialiseren, werknemers (basis)vaardigheden aan te leren, arbeidsritme te laten opbouwen en/of praktijkervaring op te laten doen in diverse richtingen.

KANS biedt begeleiding aan zowel de re-integratiekandidaten als de kernteammedewerkers van De Kringloper. KANS begeleidt daarbij een pallet aan kandidaten uit verschillende doelgroepen…

Lees meer

Partners

Wij willen het maximale uit goederen, mensen en spullen halen. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen te werken bieden we de dienstverlening waar u blij van wordt. Benieuwd naar onze partners?

Lees meer

PBC

Het PBC (Product Bewerking Centrum) is een locatie van De Kringloper waar elektronische apparaten zoals PC’s en laptops worden gedemonteerd.

Het demonteren gebeurt door de deelnemers van onze sociale partners waarbij De Kringloper in een zinvolle dagbesteding voorziet.

Lees meer

WerkVoorop

Werk Voorop werd in 2008 in het leven geroepen om inwoners van de gemeente Halderberge met een WWB-uitkering te begeleiden naar een passende en betaalde baan. Tot er een betaalde baan gevonden werd konden uitkeringsgerechtigden arbeids- en werknemersvaardigheden opdoen bij Werk Voorop.
Lees meer
Back To Top