Ga naar hoofdinhoud

Vrijwilligers

Heb jij intrinsieke motivatie om een vrijwilligersfunctie aan te gaan bij De Kringloper?  Wij denken graag met jou mee!  Je kan je binnen de organisatie voor verschillende posities aanmelden om vrijwilligerswerk te komen doen.  We hebben erg fijne collega’s die in de winkel of bij de sortering helpen. Ook bij de inname van goederen of als bijrijder met onze chauffeurs helpen vrijwilligers graag mee!

We kijken ook naar wat jij goed kunt en wat je graag doet.  Soms komen we dan uit op verrassende functies.  Zo hebben we bijvoorbeeld een vrijwilliger met een gedegen bekwaamheid uit ervaring, die een afdeling binnen De Kringloper bijstaat, met zijn kennis over veiligheid en arbeidsomstandigheden.  Zo helpt deze vrijwilliger de kwaliteit van onze werkomstandigheden te verhogen.  Hier ervaart deze persoon een hoge voldoening.  Dat is natuurlijk bijzonder waardevol voor de organisatie en deze nobele inzet wordt bij De Kringloper gewaardeerd!

Vrijwilligers die bij De Kringloper meehelpen geven aan dat ze het plezierig werk vinden, dat de werksfeer gezellig en gemoedelijk is. Dat de structuur en het sociaal contact naast de waardering fijn zijn.

Onze vrijwilligers vallen binnen De Kringloper binnen twee groepen.

  1. We hebben mensen die vrijwillig komen helpen. Om te kijken of we voor jou een vrijwilligerspositie binnen onze organisatie hebben of kunnen creëren horen we graag via mail je achtergrondinformatie, motivatie en eventueel je Cv via vrijwilliger@kringloper.nl.
  2. Ook zijn er mensen die vanuit een traject bij De Kringloper komen werken, bijvoorbeeld via het UWV.
    Ga jij vrijwilligerswerk doen vanuit een traject? Dan kom je terecht bij onze afdeling KANS. Zij kunnen samen met jou kijken of je jouw traject bij KANS kunt verderzetten.  Kijk ook eens op onze website om meer te leren over KANS.  Via deze link.  Wil je via KANS je traject voortzetten?  Dan kun je je motivatie sturen naar KANS@kringloper.nl

Vermeld er ook even bij voor welke vestiging of in welke omgeving je graag vrijwilligerswerk wilt komen doen!

Back To Top