skip to Main Content

Geschiedenis

De Kringloper is in 1984 opgericht als vrijwilligersorganisatie en is inmiddels ontplooit tot een succesvolle organisatie dat zichzelf zowel in sociaal ondernemen als in duurzaam ondernemen onderscheidt. Bent u benieuwd naar de hoogtepunten uit de geschiedenis van De Kringloper? Bekijk dan onze tijdlijn.

Bekijk onze tijdlijn

Duurzaam ondernemen

Bij De Kringloper benutten wij alle kansen voor een beter milieu en meer welzijn voor onze medewerkers en voor de maatschappij in het algemeen. Dit doen wij op verschillende manieren.

Wij ondervinden hier de volgende voordelen aan:

  • We besparen kosten door milieubewust te ondernemen
  • Minder ziekteverzuim en meer productiviteit door een prettige werkomgeving voor onze werknemers en vrijwilligers
  • Het versterkt de concurrentiekracht
Lees meer

Sociaal ondernemen is ondernemen met een maatschappelijke missie. Bij De Kringloper helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt deze afstand te overbruggen. Daarnaast is er altijd ruimte voor vrijwilligers en mensen die op zoek zijn naar een fijne dagbesteding. Ook is De Kringloper een erkend leerbedrijf, veel stagiaires worden op een prettige en goede manier opgeleid. Het doel hierbij is om maatschappelijke meerwaarde te creëren voor iedereen.

Lees meer

Werken bij

Wij zijn het hele jaar door op zoek naar weekendhulpen, vakantiekrachten en vrijwilligers. Benieuwd naar de openstaande vacatures of wil je je aanmelden als vrijwilliger?

Lees meer

ANBI

Stichting De Kringloper heeft de ANBI-status toegekend gekregen. ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is een toekenning van de Belastingdienst voor goede doelen en instellingen waar meer dan 90% van de activiteiten wordt ingezet voor het algemene nut.

Lees meer
Back To Top