Ga naar hoofdinhoud

Stichting De Kringloper is een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog bruikbare goederen een tweede kans te geven en zo het milieu enigszins te ontzien. Om dit te verwezenlijken is De Kringloper afhankelijk van spullen die mensen brengen. Daarnaast heeft De Kringloper ook een gratis ophaalservice waarbij we de spullen bij u thuis ophalen.

Loonvormende arbeid

In loop van tijd is er een tweede doelstelling bij gekomen. Door de groei in de verkoop van tweedehands spullen kon De Kringloper het aantal betaalde werknemers laten toenemen. Veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hebben een leuke baan gevonden bij De Kringloper.

KANS

Enige jaren geleden is er een derde doelstelling toegevoegd. Via afdeling KANS (Kringloper Arbeidstoeleiding Nieuwe Stijl) krijgen mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt een arbeidsactiveringstraject aangeboden. Via dit traject helpt KANS deze afstand te overbruggen zodat ze terug kunnen naar de reguliere arbeidsmarkt. Lees hier meer over KANS

Onze partners

De Kringloper is een stichting. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door de directeur van Saver. De dagelijkse leiding binnen de stichting berust bij de directeur. De organisatie kent ongeveer 225 medewerkers, van wie 75 in loondienst.

Er is samenwerking met o.a. SDW, WVS, GGZ, Reclassering, Bureau Halt, St. Samen Werken, Amarant en diverse gemeenten. Benieuwd naar de rest van onze partners? Klik hier.

Erkend leerbedrijf

Inmiddels is De Kringloper ook erkend leerbedrijf op gebied van logistiek, administratie, detailhandel, ICT en witgoedreparatie. Ben je op zoek naar een stageplek? Solliciteer dan hier

Back To Top