Skip to content

Missie

Bij De Kringloper benutten wij alle kansen voor een beter milieu en meer welzijn voor onze medewerkers en voor de maatschappij in het algemeen. Dit doen wij op verschillende manieren.

Lees verder

Geschiedenis

De Kringloper is in 1984 opgericht als vrijwilligersorganisatie en is inmiddels ontplooit tot een succesvolle organisatie dat zichzelf zowel in sociaal ondernemen als in duurzaam ondernemen onderscheidt. Bent u benieuwd naar de hoogtepunten uit de geschiedenis van De Kringloper? Bekijk dan onze tijdlijn.

Bekijk onze tijdlijn

KANS

Enige jaren geleden is er een derde doelstelling toegevoegd. Via afdeling KANS (Kringloper Arbeidstoeleiding Nieuwe Stijl) krijgen mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt een arbeidsactiverings-traject aangeboden. Via dit traject helpt KANS deze afstand te overbruggen zodat ze terug kunnen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Lees meer

PARTNERS

De Kringloper heeft samenwerkingsverbanden met o.a. SDW, WVS, GGZ, Reclassering, Bureau Halt, St. Samen Werken, Amarant en diverse gemeenten.

Lees meer

Het Demontage en het Ambachtscentrum

De demontage werkplaats is een locatie van De Kringloper waar elektronische apparaten zoals PC’s en laptops worden gedemonteerd.

Het ambachtencentrum is een locatie van De Kringloper waar witgoed (koelkasten, vaatwassers en wasmachines), elektra en fietsen worden gerepareerd,

Lees meer
Back To Top