Skip to content

De Kledingbank

In samenwerking met de gemeente Halderberge, gemeente Rucphen en de gemeente Roosendaal is in het kader van bestaanszekerheid een kledingbank opgericht. Bij de kledingbank hebben inwoners met een laag inkomen de mogelijkheid om gratis acht stuks kleding per maand, per persoon te komen uitzoeken.

Wil je gebruikmaken van De Kledingbank vraag dan een verwijzing aan bij: Stichting Leergeld, Stichting Paul, Stichting Paulus, Vluchtelingenwerk, het Werkplein Hart van West-Brabant, Stichting het Warme Hart, Buddylink, Vraag en aanbod, De Voedselbank of je contactpersoon bij de WMO.

Ook zonder verwijzing kun je binnen lopen bij De Kledingbank. Eén van onze gastvrouwen zal je dan welkom heten en samen zullen jullie bekijken of je gebruikt kunt maken van De Kledingbank.

 

Binnen de kledingbanken in Roosendaal en Oudenbosch bevinden zich ook de uitgiftepunten voor fietsen van Stichting Leergeld.  Via een verwijzing van Stichting Leergeld kunnen kinderen bij de kledingbanken een fiets komen uitzoeken.

Voor meer informatie neem je contact op met Stichting Leergeld.
www.leergeldnoordwestbrabant.nl

 

Ben je woonachtig in Roosendaal en heb je een verwijzing van Stichting Paul, dan kun je bij De Kledingbank Roosendaal twee keer per jaar vijf stuks sportkleding komen uitzoeken.

Voor meer informatie neem je contact op met Stichting Paul.
www.stichtingpaul.nl

 

De Kledingbank Oudenbosch bevindt zich aan de Varkensmarkt 8 en 10 in Oudenbosch.

De Kledingbank Roosendaal bevindt zich aan de Edisonstraat 55 in Roosendaal.

De Kledingbank Rucphen bevindt zich aan de Raadhuisstraat 13 in Rucphen.

Alle kledingbanken zijn geopend van:

Maandag    09:00 – 12:00
Dinsdag      09:00 – 12:00
Woensdag  09:00 – 12:00 / 13:00 – 16:00
Donderdag 09:00 – 12:00
Vrijdag        09:00 – 12:00

 

OPGELET! Voor kledingbank Roosendaal gelden alternatieve openingstijden: Van 18 maart t/m 7 april is de kledingbank Roosendaal alleen geopend op de woensdagmiddag van 13 uur tot 16 uur.

Back To Top