Skip to content

On a budget? Een kringloopwinkel is dé uitgewezen plek om leuke decoratie spulletjes bij elkaar te zoeken. Wees creatief en maak die woonkamer, hal, slaapkamer of werkplek af met unieke items. Wij geven u 5 tips voor het decoreren van uw woning met woonaccessoires die vrijwel altijd bij een kringloopwinkel te vinden zijn.

 1. Fotolijstjes en wanddecoratie
  Dit móet u wel bij een kringloopwinkel halen. In elke kringloopwinkel zijn veel unieke, leuke, schattige fotolijstjes te koop voor vaak niet meer dan een paar euro. Combineer er op los, want juist dat ziet er zo leuk uit. Een wand vol met allemaal verschillende fotolijstjes. Wilt u er nog uw eigen draai aan geven? Schilder dan de lijstjes in de gewenste kleur of gebruik een krijtverf.
 2. Spiegels
  Er zijn zoveel mooie, unieke spiegels te vinden in kringloopwinkels. U kunt ze makkelijk eigen maken door het frame te verven in de gewenste kleur. Een fantastich mooie spiegel gevonden met een mooi frame, maar wilt u liever een foto aan de muur? Haal voorzichtig de spiegel uit het frame en bevestig aan de achterkant de foto. Tada!
 3. Boeken
  Of u nou van lezen houd of niet, boeken staan altijd mooi in de kast! Combineer met kleuren, grootte en soorten.
 4. Lampen en lampenkappen
  Nieuwe lampen en lampenkappen kunnen erg duur zijn. Kijk daarom eerst eens bij De Kringloper! Met een beetje creativiteit, kan een oude lamp er weer uitzien als nieuw.Op donderdagavond 19 oktober kan je een workshop volgen waarbij je kunt kiezen uit drie items waaronder dit schilderij in betonlook. Tijdens de workshop Medaillon schilderij in betonlook krijg je de techniek aangereikt om zelf een schilderij in een prachtige betonlook te maken. Deze betonlook-techniek is vervolgens ook toepasbaar op andere items die je deze look wilt geven. Denk aan ... Lees verder
 5. Vazen
  Waarom een gloednieuwe dure vaas kopen, als u er bij De Kringloper veel meer, voor minder kunt vinden? Een oude vaas kunt u opknappen door leuke strikjes te gebruiken of hem natuurlijk in de gewenste kleur te schilderen.Offering pottery vases for sale in the shop
Back To Top