Skip to content

In de week van 9 tot en met 13 oktober hebben we een aantal geïnteresseerde bezoekers mogen verwelkomen tijdens het evenement: Kijk binnen bij bedrijven. Tijdens deze rondleiding achter de schermen bij De Kringloper hebben we ons enthousiasme voor onze organisatie, kunnen overbrengen aan de bezoekers. Bij De Kringloper op de Borchwerf lieten we de bezoekers de reis zien die de herbruikbare goederen binnen De Kringloper maken van begin tot eind.  Bovendien gaven we onze collega’s van elke afdeling de kans om hun werkzaamheden te laten zien en uitleg te geven of vragen te beantwoorden.

Onze medewerkers gaven zelfs demonstraties van hun werkzaamheden, wat de bezoekers de gelegenheid bood om inzicht te krijgen in de diverse taken en processen binnen De Kringloper. We hebben hiermee de bezoekers een veelzijdige en warme indruk gegeven van de sfeer binnen onze organisatie op de Borchwerf.

Ook zijn er rondleidingen georganiseerd op onze andere vestigingen.  We hopen hiermee een hoop mensen enthousiast te hebben gemaakt voor het werk dat we doen bij De Kringloper.

Inname en uitgaven

Back To Top